HR | EN
Rss eskaFacebook eska


Novosti
Rječnik pojmova

ERP - Enterprise Resource Planning - poslovne aplikacije namijenjene tvrtkama svih veličina i djelatnosti, a služe za planiranje i upravljanje poslovanjem. Često se ERP aplikacije poistovjećuju s knjigovodstvenim softverima, ali, iako imaju elemente knjigovodstvenog softvera, ERP aplikacije su mnogo više od toga.


NAV - ERP aplikacija Microsoft Dynamics NAV - skraćeno od Navision
Održavanje

Reaktivno održavanje Microsoft Dynamics NAV ERP sustava (Navision)

Reaktivno održavanje Microsoft Dynamics NAV ERP sustava uključuje sve neplanirane aktivnosti održavanja koje su produkt neispravnog rada sustava. U neispravnosti rada uključujemo zastoje i ispade sustava ili njegovo ponašanje koje vam ne pruža očekivanu podršku.

Naši konzultanti su svakodnevno dostupni kako bi vam olakšali rad sa sustavom i pomogli u rješavanju iznenadnih problema. Pritom ćemo u što kraćem roku dijagnosticirati i otkloniti probleme te pružiti odgovarajuću podršku za daljnji rad.

 

Preventivno održavanje Microsoft Dynamics NAV ERP sustava (Navision)

Preventivno održavanje Microsoft Dynamics NAV ERP sustava uključuje periodički nadzor rada sustava, utvrđivanje stanja, provođenje nadogradnji te popravljanje mogućih nepravilnosti. Ovakva vrsta održavanja se dogovara u skladu sa korisnikovim željama te služi kako bi vaš sustav i u budućnosti funkcionirao besprijekorno. Pritom vam omogućavamo najbolje poslovne i tehničke savjete za vaše potrebe.